Britte Lagcher
1989

is in 2012 afgestuurd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze speelde o.a. in Te Veem tijdens het grachtenfestival/ Over t Ij, Chuck & Charlene van theatergezelschap Beumer en Drost. In 2016 was ze te zien in de voorstelling Lenny over het leven van Lenny Bruce in regie van Eran Ben Michael en ze was te zien in het theater met Hendrik Groen van Bostheater Producties in rol van Eefje, in 2019 zal deze voorstelling in reprise gaan.
 
Daarnaast was te zien in de televisie series Van God Los 3 (BNN) en Van Gogh: Een Huis voor Vincent (EO) als Lies van Gogh, Ramses (AVRO), in Overspel 3 (BNNVARA) en in de drama serie Land van Lubbers (AVROTROS). In 2017 was ze te zien in 2 seizoenen van de Videoland serie Suspects als Liv Schouten, en was zij te zien in de RTL 4 serie Meisje van Plezier, op dit moment wordt seizoen 2 daarvan gedraaid.
 
Verder speelde ze in o.a. de Telefilm Lieve Celine (VARA), de One Night Stand De Lange Nasleep van een Korte Mededeling (VPRO).
 
Ook was Britte meerdere malen in de bioscoop te zien in o.a De Boskampi's (2015), de film Prooi (Dick Maas) in Riphagen (2016), Gek van Geluk (Johan Nijenhuis) en speelde zij een grote rol in Redbad, die in 2018 te zien was in de Nederlandse bioscopen.