Hans Kesting
1960

speelt sinds 1987 bij Toneelgroep. Afgelopen seizoen speelde hij de o.a. in Kleine Zielen onder de regie van Ivan Van Hove en Oedipus door Robert Icke. Hij speelde in vele voorstellingen van Ivo Van Hove, waaronder: Ibsen huis, The Fountainhead, Othello, Dingen die voorbij gaan en Romeinse Tragedies.
 
Kesting won een Louis d’Or voor zijn rol Richard III in Kings of War en voor de rol Roy Cohn in Angels in America en was genomineerd voor een Louis d’Or voor zijn rol Norman in Kruistochten en voor Marc Antony in Romeinse Tragedies. Op dit moment is hij de drager van de prestigieuze Albert van Dalsum ring die hij in 2015 uit handen van Gijs Scholten van Aschat kreeg.
 
Naast zijn werk bij TGA speelde hij in verschillende films zoals Vincent and Theo, geregisseerd door Robert Altman, Karakter (genomineerd voor een Oscar voor beste buitenlandse film), Code Blue, en de film van Ivo Van Hove Amsterdam.
 
Na een serie duo-presentaties met Paul de Leeuw presenteerde hij zijn eigen televisieprogramma's: Circus Pavlov en De Hans Kesting Show. Hij speelde in vele televisieseries zoals Baantjer, Intensive Care en Keyzer & De Boer Advocaten.
 
In Het Klokhuis speelde hij talloze typetjes, zoals de onhandige kantoorbediende Benema, de irritante buurman Pascom en andere.