Michiel Nooter
1965

studeerde aan de Toneelschool in Arnhem waar hij in 1991 zijn diploma behaalde.
Hij speelde bij theatergezelschap KEESEN & CO onder regie van Willibrord Keesen in toneelstukken als: Naar Belgrado!, Troilus & Cressida, Hoe komt het kalf bij zijn maat en Door jou. Bij gezelschap GOLDEN PALACE in stukken als: Mannenschool, Snowbirds en Contact (regie: Ingrid Kuijpers) en bij HET GROTE HOOFD in Schlemiel, De Getemde Feeks en This Lime Tree Bower (regie: Annie van Hoof). Tevens speelde hij in De Koning van Katoren (naar Terlouw, JACQ. SENF PROD, regie: Peter de Baan) en bij HET NATIONALE TONEEL in de voorstelling Democraten (regie Peter de Baan). Het Geheugen van Water (Stichting DeLaMar Produkties, regie: Antoine Uitdehaag) en nu te zien in Uit Diep Blauw ( regie Daria Bukvíc) 
Op televisie speelde hij (gast)rollen series als: Jeuk!, het satirische sketchprogramma Wat Als? (RTL4), Gooische Vrouwen (RTL4), Unit 13 (VARA), Blauw Blauw (RTL4), Linda & Harrie (KRO), Zebra (NCRV) en Luifel & Luifel (SBS6) en in de internationale telefilms Little Riders (DISNEY) en Only Love (CBS).
Hij was tevens te zien in de speelfilms: Gooische Vrouwen (Will Koopman), Alles is Liefde (Joram Lürssen), Wild Romance, Lek en All Stars (Jean van de Velde) als ook Ongenade en De Peck & Vedermethode (Ramón Gieling), Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen (Will Koopman)