Dorian Bindels
1992

studeerde af aan de Toneelschool Amsterdam in 2014. Dorian is bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol van rechercheur ‘Daan Stern’ in Goede Tijden Slechte Tijden. Op jonge leeftijd begon Dorian met acteerlessen aan het Jeugdtheater Hofplein Rotterdam. Tijdens zijn schoolperiode speelde hij in verschillende Nederlandse televisieseries. Hij was in 2010 al eens te zien in Goede Tijden Slechte Tijden als ‘Tim’, en in 2011 in de korte film Skins in de Polder. Na school was hij voor langere periode in de jeugdserie Spangas. Hij had daarnaast gastrollen in onder meer Flikken Maastricht, De Spa, Nieuwe Tijden en Hoogvliegers.
 
In het theater was Dorian te zien in onder meer Talloze namen (Theater Na De Dam), De Tijd Voorbij (DeLaMar), Ortesia (NNT), Schuinsmarcheerders (IT’s Festival) en Gentle Men (Theaterfestival De Parade). Tevens was hij in 2017 op Theaterfestival De Parade te zien met zijn eigen voorstelling Koning van Katoren en in de voostelling SOOF. Daarnaast was hij van 2014 tot 2016 te zien in de musical Soldaat van Oranje als ‘Erik Hazelhoff Roelfzema’. In 2021 speelde Dorian de rol van Jim in de speelfilm F*ck de Liefde 2. 
 
Ook doet Dorian veel stemmenwerk. Zo is hij onder andere een vaste stem in de animatieserie Star Wars Resistance en heeft hij een groot aantal IKEA-commercials ingesproken.