Irma Hartog
1966

studeerde aan de Toneelacademie Maastricht waar zij in 1989 haar diploma behaalde.
 
Zij speelde in diverse televisieseries en -programma’s, zoals: Smeris (VARA), De Maatschap (VPRO), Nieuwe buren (RTL4), Volgens Jacqueline (VARA), Intensive care (RTL 4), Verborgen gebreken (NET 5), Susanne en de mannen (VARA), Seinpost Den-Haag (VARA), Divina Gloria (VARA), Tegen wil en dank (NCRV), Spijkerhoek (Veronica) en Flikken Maastricht. Ook vertolkte zij gastrollen in de series: Kinderen geen bezwaar, Lieve lust, Spangen, Schiet mij maar lek, Ben zo terug, Blauw Blauw, Jansen Jansen, Mijn dochter en ik, Ha die Pa, Zaterdagavondcafé, Sam Sam, Vrienden voor het leven, de Duitse komische crimi Der Kleine Mönch, de populaire serie Spangas, Tot de Dood Ons Scheidt en Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden (NPO).
 
Daarnaast was zij te zien in de speelfilms: Vechtmeisje (regie van Johan Timmers), De inspirator (regie van Hans Breetveld), De Eetclub (regie van Robert Jan Westdijk), Feuten het Feestje (regie van Lourens Blok), Lege maag (regie van Hans Breetveld), Alibi (regie van Johan Nijenhuis) en Bon Bini Holland.
 
In het theater stond Irma in een aantal vrije producties: Verlies (regie van Léon van de Sande), Hemelen (regie van Christiaan Nortier; geschreven door Haye van der Heyden) en Gouwe Handjes (met Johnny Kraaijkamp senior; geschreven door Van der Heyden). Bij het Haarlems Toneel was zij te bewonderen in de producties: Antigone en Kabale und Liebe en Kätchen von Heilbronn (Kruis van Bourgondië.
 
Tevens speelde zij bij Het Blauwe Huis in de muzikale familievoorstellingen: Oh Nee, Niet Weer Een Boek! en Neuzenland.